Balansinės platformos

Balansinės platformos
Tinklelis Sąrašas
Pasirinkite mažėjimo tvarką

10 įrašai

  • Masažinė pagalvė Fitseat
    17,09 €
    Nėra
    Ši masažinė pagalvė idealiai tinka pėdų masažui. Naudojantis šiuo treniruokliu taip pat galima pagerinti čiurnos judėjimo elastingumą bei sensomotorines žmogaus savybes. Masažinė pagalvė yra pagaminta iš gumos, jos diametras - 32,5 cm.
  • Pusiausvyros pagalvėlė apvali
    25,78 €
    Nėra
    Koordinacijos ir balanso traniruoklis bei sėdėjimo pagrindas. Pripučiama. Kietumas reguliuojamas individualiai pagal poreikį. Skersmuo 33cm. Aukštis 5cm. Viena pusė padengta apvaliais dygliukais, todėl puikiai tinka ir pėdų masažui. Komplekte pompa pripūtimui. Spalva mėlyna.
  • Pusiausvyros pagalvėlė Thera-band
    34,46 €
    Puikios kokybės pusiausvyros pagalvėlė. Dydis: 43x25x6cm
  • Oro pagalvėlė Movin'step
    41,99 €
    Puikios kokybės oro pagalvėlė, kuri gali būti naudojama kaip stepas arba kaip nestabili pusiausvyros platforma. Dydis: 36x36x7cm.
  • Pusiausvyros pagalvėlė apvali Disco Sport
    46,05 €
    Puikios kokybės pusiausvyros pagalvėlė ne latekso. pagalvėlės skersmuo 55cm.
  • Pusiausvyros platforma BalancePad Elite
    51,84 €
    Nėra
    Aukštos kokybės pusiausvyros platforma, kurios paviršius su smulkiais apvaliais dygliukais – švelniai masažuoja pėdas. Sensorinis stimuliacijos paviršius abiejose platformos pusėse, todėl platformą galima naudoti iš abiejų pusių – prailgina gaminio gyvavimo laiką. Neslystantis paviršius iš abiejų platformos pusių. Legvai prižiūrima ir valoma. Palaiko kūno temperatūrą, dėl uždarų celių struktūros nesugeria drėgmės, nealergizuoja, speciali medžiaga neleidžia daugintis bakterijoms. Dydis: 41x50x6 cm. Pagaminta Šveicarijoje.
  • Balansinis kamuolys Airstep
    57,63 €
    Nėra
    Su BALANSINIU KAMUOLIU INSPORTLINE AIRSTEP galėsite atlikti daugybę pratimų, nes jus ne tik gerinsite savo koordinaciją, bet taip pat galėsite atlikti daugybę kitų pratimų su papildomomis rankenėlėmis.
  • Balanso treniruoklis Pro Balance
    63,95 €
    Balanso treniruoklis Gymstick Balance Pro yra skirtas atletams bei fitneso entuziastams, kurie nori pagerinti savo kūno balansą atliekant įvairius fizinius pratimus.
  • Pusiausvyros paklotas Airex Balance Beam
    130,33 €
    Puikios kokybės pusiausvyros paklotas, pakloto dydis: 160x24x6cm.
  • Balansinis kamuolys Bosu Elite
    249,00 €
    Nėra
    Balansinis kamuolys Bosu Elite tinka įvairiems pratimams.
Filter by

Kaina

Medžiaga

Spalva

Gamintojas