Kovinis sportas

Visos prekės reikalingos kovos menų treniruotėms! Atstovaujame visame pasaulyje žinomus kovos menų prekių gamintojus: KWON, DANRHO, RDX, WACOKU, FALCO, UFC. Čia rasite kovos menų aprangas: kimono, hakamas, šortus, marškinėlius, rash guardus. Įvairias pirštines: bokso, kikbokso, karate, MMA, taip pat didelis vaikiškų bokso bei MMA pirštinių pasirinkimas.Visos reikalingos apsaugos: kapos, šalmai, liemenės, rankų, kojų apsaugos, vyriški bei moteriški bandažai, krūtinės apsaugos. Trenerių inventorius: makivaros, letenos. Įvairus treniruočių inventorius: pakabinami bei pastatomi bokso maišai, pastatomi bokso manekenai, bokso medžiai, imtynių manekenai/lėlės, tatamiai. Treniruočių ginklai: bokenai, lazdos, kardai, pistoletai, peiliai.Bei visa fizinio pasiruošimo įranga: kopetėlės, barjerai, kovos virvės, hanteliai. Čia rasite viską ko reikia efektyvioms treniruotėms!
Rodyti kaip Tinklelis Sąrašas

21-4092

per puslapį
Pasirinkite didėjančią tvarką
  1. Vaikiškas bokso maišas FALCO, 60x20 cm, juodas
    39,95 €
    Komplekte bokso maišas 20cm skersmens, 60cm aukščio (6-7 kg) ir treniruočių pirštinės.
  2. Pasunkinta liemenė Insportline Fitup 4kg
    39,95 €
    Pasunkinta liemenė inSPORTline Fitup 4kg yra paprasta lengvo svorio liemenė. Liemenę yra lengva naudoti, nes ji užsideda per galvą. Priekyje yra nedidelė kišenė, idealiai tinka laikyti raktus ir (arba) telefoną. Liemenė pagaminta iš nailono. Dydį galima reguliuoti pečių diržais ir sagtimis. "inSPORTline Fitup 4kg" svorio liemenė tinka bėgimui, kūno svorio treniruotėms ir visoms kitoms užduotims. Be to, ji taip pat puikiai tinka dinamikai bei ištvermei.
  3. Vaikiškas bokso maišas FALCO, 60x20 cm, mėlynas
    39,95 €
    Komplekte bokso maišas 20cm skersmens, 60cm aukščio (6-7 kg) ir treniruočių pirštinės.
  4. Karate kimono KWON Traditional juoda 100% medvilnė, 8 oz

    Nuo 36,20 €

    Tvirtos drobės ilgaamžis tradicinės karate treniruočių kostiumas tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems. Rankovės ir kelnės susiūtos dvigubom siūlėm. Kelnių juosmuo su elastine juosta ir raištukais. Ūgis nuo 110 cm iki 210 cm.
  5. Bokso maišas Mini Shark
    35,95 €
    Puikios kokybės bokso maišas Shark mini skirtas vaikams 4-7 metų amžiaus.
  6. Krūtų apsauga moterims DANRHO Super Protect CE (įdėklai)

    Nuo 35,95 €

    Apsauginiai įdėklai: „Coolguard Super“ pagaminti iš tvirto, stipraus, bet kartu ir mikšto, lankstaus poliuretano. Krūtų apsaugos dydžiai nėra tokie patys kaip liemenėlių, tad prašome naudotis dydžių lentele esančia nuotraukose.
  7. Krūtų apsauga Econo Guard
    35,91 €
    Aukštos ir puikios kokybės krūtų apsauga, pagaminta iš plastiko, kuri laikoma elastinių dirželių dėka. Galimi įvairūs dydžiai.
  8. Krūtų apsauga moterims
    35,90 €
    Marškinėliai ir plastikiniai krūtų įdėklai.
  9. Krūtų apsauga moterims
    35,90 €
    Marškinėliai ir plastikiniai krūtų įdėklai.
  10. Pasunkinta liemenė Insportline Bracus 5kg
    35,30 €
    Pasunkinta liemenė inSPORTline Bracus 5kg yra universali svorio liemenė. Liemenė pagaminta iš nailono ir užpildyta smėliu. Turi tvirtą Velcro diržą, ir reguliuojamus dirželius, skirtus dydžiui sureguliuoti. Ši liemenė užsideda kaip kuprinė. Ji puikiai tinka važiavimui, kūno svorio treniruotėms ir visoms kitoms užduotims, bei dinamikai ir ištvermei gerinti.
  11. Pasunkinta liemenė Insportline Klaper 5kg
    35,30 €
    Pasunkinta liemenė inSPORTline Klaper 5kg yra universali svorio liemenė. Liemenė pagaminta iš nailono ir užpildyta smėliu. Turi tvirtą diržą su sagtimi, ir reguliuojamus dirželius, skirtus dydžiui sureguliuoti. Ši liemenė užsideda kaip kuprinė. Taip pat yra maža kišenė raktų ir (arba) telefono saugojimui. Liemenė puikiai tinka važiavimui, kūno svorio treniruotėms ir visoms kitoms užduotims, bei dinamikai ir ištvermei gerinti.
  12. Pasunkinta liemenė Insportline Fitup 3kg
    34,95 €
    Pasunkinta liemenė inSPORTline Fitup 3kg yra paprasta lengvo svorio liemenė. Liemenę yra lengva naudoti, nes ji užsideda per galvą. Priekyje yra nedidelė kišenė, idealiai tinka laikyti raktus ir (arba) telefoną. Liemenė pagaminta iš nailono. Dydį galima reguliuoti pečių diržais ir sagtimis. "inSPORTline Fitup 4kg" svorio liemenė tinka bėgimui, kūno svorio treniruotėms ir visoms kitoms užduotims. Be to, ji taip pat puikiai tinka dinamikai bei ištvermei.
  13. Vaikiškas bokso maišas FALCO, 40x20 cm
    34,95 €
    Komplekte bokso maišas 20cm skersmens, 40cm aukščio (3-4 kg) ir bokso pirštinės skirtos treniruotėms į bokso maišą. Tinkamas 5-8 metų vaikams.
  14. Karate kimono Danrho Asia Shiro, juoda, nuo 120cm iki 200cm

    Nuo 33,90 €

    Puikios kokybės, tradicinė, vidutinio svorio karatė kimono, pagaminta iš 100% medvilnės, 9oz. Galimi dydžiai: 120cm, 130cm, 140cm, 150cm, 160cm, 170cm, 180cm, 190cm, 200cm.
  15. Krutų apsauga moterims KWON (marškinėliai)
    Pirk daugiau už 30,99 €
    Krūtų apsaugos marškinėliai KWON skirti įdėti apsauginius kaušelius.
  16. Bokso pirštinės Pointer Small Hand juodos
    29,95 €
    Aukštos ir puikios kokybės bokso pirštinės, prisitaikančios prie jūsų rankų formų, dėka specialių putų užpildo. 8 oz. Specialiai sukurtos mažoms rankoms: moterims, paaugliams. Galimos spalvos: Rožinė arba Balta.
  17. Karate kimono KWON 100% medvilnė, 8 oz
    Pirk daugiau už 29,95 €
    Tradicinio sukirpimo karate kimono.
  18. MMA pirštinės RDX vaikiškos, violetinės
    29,95 €
    MMA, graplingo pirštinės RDX vaikiškos iš dirbtinės odos.
  19. MMA pirštinės RDX vaikiškos, žalios
    29,95 €
    MMA, graplingo pirštinės RDX vaikiškos iš patvarios 'Maya Hide" dirbtinės odos.
  20. Tatamio valiklis KWON Bio
    29,95 €
    Švelniai ir kruopščiai valo ir dezinfekuoja tatamius.
Rodyti kaip Tinklelis Sąrašas

21-4092

per puslapį
Pasirinkite didėjančią tvarką